Onze diensten
Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die WijnPlaza levert aan particulieren en bedrijven. Momenteel is de website nog in ontwikkeling waardoor nog niet alle informatie op onze website is gepubliceerd.

Vanzelfsprekend kunnen wij u mondeling of schriftelijk meer informatie verstrekken. U kunt telefonisch contact opnemen met Marc Veele of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keldermanagement/beheer

WIJNPLAZA.COM adviseert en informeert betreffende uw wijnkelder.
Zo zorgen wij ervoor dat u altijd de beschikking heeft over op dronk zijnde wijn op ieder moment en voor elke gelegenheid.

Ook informeren wij u wanneer bepaalde wijn op dronk gaan komen zodat u optimaal kunt genieten.

Heeft u vragen betreft uw kelder of wilt u een kelder opbouwen? Wij helpen u graag.

Opleidingen en trainingen

WIJNPLAZA.COM heeft reeds ruime ervaring in het trainen van bedrijven en instellingen op wijngebied. Met vrienden, familie of als bedrijfsuitje een training volgen? Ook dat kan bij WIJNPLAZA.COM.

Van een basistraining tot vervolgtrajecten, van huiswijn tot arrangementswijn, wij kunnen hierin meedenken en u op maat adviseren. Zo worden uw medewerkers binnen de horeca op een educatieve manier meer betrokken bij uw bedrijf en zal het enthousiasme aanstekelijk werken, dit zal uiteindelijk leiden tot tevreden gasten.

Mocht u meer willen weten dan kunt u contact opnemen.

Wijnkaartmanagement

Door onze opgedane ervaringen zijn wij een geliefd sparringpartner voor bedrijven, horeca en verenigingen.

Het aanbod van wijn op de kaart is maatwerk en kunnen wij in balans brengen voor een optimaal resultaat en uiteraard naar de wensen en tevredenheid van uw gasten en relaties.

Wilt u meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsuitjes

Ook voor uw personeelsuitje bent u bij WIJNPLAZA.COM aan het juiste adres.

Wij ken in overleg diverse (thema) wijnproeverijen organiseren. Op een leerzame wijze maakt u kennis met wijn waarbij uiteraard de sfeer en gezelligheid centraal staat.

Van Frankrijk tot Spanje en Italië, van Zuid Afrika tot Chili, vrijwel alles is mogelijk.

WIJNPLAZA.COM is u graag van dienst en zorgen voor een prachtige ervaring

Relatiegeschenken

WIJNPLAZA.COM ontzorgt en stelt naar tevredenheid op persoonlijke wijze met u een prachtig relatiegeschenk samen.

Daarbij is heel veel mogelijk. Wij nemen alle tijd om in uw wensen te kunnen voorzien en maatwerk te kunnen leveren.

Wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Horeca advies

De liefde van het vak in uw voordeel.

De juiste combinatie van wijn en spijs verdienen de aandacht. De juiste combinatie zorgt voor meer tevreden klanten. Juist daar kunnen wij u ondersteunen. De keuze begint bij het achterhalen van de wensen van uw klanten. Welke type wijnen heeft uw klant behoefte aan. En juist het vinden van de juiste combinatie is de kennis die wij in huis hebben.

Het team van WIJNPLAZA.COM heeft de juiste kennis, gezien de expertise van onze sales manager, (Vinoloog sinds 1992) kunnen wij de combinatie opzoeken van de passie van de wijnmaker in combinatie met de smaakbeleving van uw relaties.

Het onderscheidende vermogen zit hem in de assortimentskeuze van WIJNPLAZA.COM, geheel rekening houdend met de wensen van uw klant. Komt daar nog bij kijken dat wij een uiterst goede selectie wijnen bezitten met een unieke prijs/kwaliteitverhouding.

Proefinstituut

Het verhaal en de kwaliteit van onze champagnes en wijnen willen we graag delen.

Daarom verzorgt WIJNPLAZA.COM ook proeverijen. Tijdens de proeverij maakt u niet alleen kennis met ons assortiment, wij zullen u ook de mooiste verhalen vertellen die schuil gaan achter de champagne- en wijnhuizen.

Al naar gelang uw wensen kunnen we een volledige avond voor u organiseren, inclusief bijpassende amuses en kleine gerechten in meerdere gangen die aansluiten bij ons assortiment. Een proeverij verzorgd door WIJNPLAZA.COM is intiem en wordt speciaal voor u op maat gemaakt, zodat u een ultieme champagne en/of wijnbeleving kan ervaren.


Wijnarrangementen op maat

WijnPlaza heeft ruime ervaring met het leveren van champagnes en wijnen tijdens evenementen. Wij zullen samen met u een op maat gemaakt arrangement samenstellen. Uw gasten zullen zonder twijfel terugkijken op een zeer smaakvol evenement.

WijnPlaza Business

  • Aanvragen bedrijfsaccount

Contact

WijnPlaza.com B.V.
Eerste Stationsstraat 3a
2712 HA Zoetermeer Mobiel: 06-53615465
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.