Over ons

WIJNPLAZA.COM importeert en distribueert kwaliteitswijnen van zorgvuldig gekozen wijnproducenten. De vraag naar andere dan de al bekende wijnen steeg. De meeste wijnen van WIJNPLAZA.COM zijn dan ook nieuw op de Nederlandse markt en komen van kleinere wijnproducenten. In de winkel in Zoetermeer kunt u ons assortiment bekijken of kunt u een wijn zelf uitproberen door deze te proeven in ons proeflokaal.

Wij hopen u te zien en nemen u graag mee in de wereld van beleving en smaak.

Ons Team

Marc Veele

Marc Veele

Eigenaar WIJNPLAZA.COM

De loopbaan vanuit de Financials achter zich gelaten en enkele jaren geleden de stap in de wijnwereld gezet door zijn passie te volgen. Van importeur van Champagne nu de uitbreiding gemaakt naar een volledig assortiment.

Enorme passie voor wijn en wijn gerelateerde producten en de drive om iets nieuws op te zetten. Het streven om deze passie over te kunnen brengen naar de bestaande en toekomstige relaties van WijnPlaza.com.

Met WijnPlaza.com het doel om een platvorm op te zetten waar zowel de professional als de liefhebben van wijn tot elkaar kunnen komen en met de juiste producten de perfecte beleving van wijn creëren. Altijd op zoek naar de samenwerking met uiteenlopende partijen en daar een verbinding in te vinden.

mobiel: +31 (0)6 5361 5465
mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agent

Ron Andes

Magister Vini
Een deel van de huizen die in het assortiment van WijnPlaza.com zijn opgenomen zijn geselecteerd door Flying Wine Buyer Ron Andes, Magister Vini. Ron Andes MV is ruim 30 jaar actief in de internationale wijnhandel.

Proefvaardigheid: Met het behalen van de titels MV en RWTM heeft Andes aangetoond over een uitzonderlijk proefvermogen te beschikken, waarmee hij in staat is om kwaliteit te onderscheiden en deze bovendien op de juiste waarde weet te beoordelen.

Dit is terug te vinden in het mooie assortiment van WijnPlaza.com waar de kwaliteit van de wijnen voorop staat

website

WijnPlaza Business

  • Aanvragen bedrijfsaccount

Contact

WijnPlaza.com B.V.
Eerste Stationsstraat 3a
2712 HA Zoetermeer Mobiel: 06-53615465
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.